Novinky

May 31, 2025

9. Psí den s Prahou 13


Milí milovníci psů a všichni, kdo máte rádi dobrou zábavu, máme pro vás skvělou zprávu! Již devátý ročník oblíbené akce Psí den s Prahou 13 se blíží, a my vás srdečně zveme, abyste si zapsali do svých kalendářů datum 31. května 2025. Tento den bude opět patřit všem čtyřnohým přátelům a jejich páníčkům, ale také těm, kteří chtějí podpořit dobrou věc.

Kategorie: ARCHIV
Zaslal: hajkovakarolina

Psí den je každoroční událost, která spojuje komunitu pejskařů, rodiny s dětmi a všechny, kdo chtějí strávit příjemný den v parku. Hlavním cílem akce je pomoc útulkům, které se starají o opuštěné a týrané psy. Díky vaší účasti můžeme společně podpořit tato zařízení a dát naději mnoha pejskům na lepší život.

Kromě dobrého pocitu z pomoci však na vás čeká také bohatý program plný zábavy. Připravujeme pro vás různé soutěže, ve kterých můžete se svými psy předvést jejich dovednosti, šarm a poslušnost. Nebudou chybět ani stánky s pestrou nabídkou, od kvalitních krmiv až po originální doplňky pro vaše mazlíčky.

Nezapomeňte si tedy poznamenat termín 31. května 2025 a přijďte společně s námi oslavit Psí den s Prahou 13. Těšíme se na vás a vaše čtyřnohé parťáky!

Sledujte sociální sítě a webové stránky www.psiden.cz, kde budeme postupně odhalovat další detaily a překvapení, která vás čekají. Nechte se nalákat a zažijte den plný radosti, zábavy a dobrých skutků!