Novinky

Sep 21, 2024

Den otevřených dvěří v útulku DOGPOINT


Přijeďte k nám na návštěvu! Dogpoint zase po roce otevírá své brány. Kdy? V sobotu 21.9.2024 v čase od 10:00 do 15:00

Kategorie: ARCHIV
Zaslal: hajkovakarolina

Těšte se na následující program:

Zábavná stezka pro děti

Dokonalá psina pro nejmenší návštěvníky! Trasa protáhne děti lesem, kde je potkají naučné a zábavné úkoly. Užít si ji může každý, včetně maminek s kočárky, vozíčkářů i vašich psích parťáků. Od útulku dojdete směrovkami až na místo začátku stezky. Na startu dostanete další instrukce a po splnění všech úkolů máme pro každého malý dárek na památku. Stezka se dá projít za cca 30 minut a bude přístupná během celé akce.

Vycházková stezka pro dospělé

Trasa pro všechny, kdo závidí dětem bohatý program. Během téhle cca 45minutové lesní procházky vyvenčíte sebe i svého pejska, zkusíte si vědomostí kvíz týkající se psího světa i Dogpointu a na konci si vyberete drobnou cenu na památku.

TULI koutek

Mazlení povoleno! Zlepšete si náladu v našem TULI koutku, kde na vaše pomazlení čekají zkušení psí canisterapeuti a jejich páníčci ze spolku Léčivé tlapky. Zastoupí tak naše svěřence, kteří ne vždy touží po přímém kontaktu s cizími lidmi.

Naše zóna klidu a mazlení je vhodná pro děti i dospělé a kromě skvělého pocitu si můžete odnést i spoustu informací o canisterapii.

Tombola

Naše nejoblíbenější část! Milujeme to napětí při losování a radost, kterou máte, když se právě pod vaším číslem skrývá dáreček k převzetí.

Máte se na co těšit. Dostali jsme od našich sponzorů spoustu věcí pro vaše pejsky i pro vás.

Lístky do tomboly seženete průběžně celý den v našem charitativním stánku, a to až do jejich vyprodání. Vyhlášení tomboly bude ve 14:00.

Charitativní stánek

Váš oblíbený evergreen. Kupte si drobnost pro radost, Dogpointí merch či hračky pro psy, nebo omrkněte náš „blešák” (samozřejmě bez blech). Každou utrženou korunu použijeme na provoz útulku. Nově můžete platit i kartou!

Prohlídky útulku

Zajímá vás, jak se daří našim psům? Uvažujete o adopci? Chcete vidět nový Dogpoint?

Vyrazte s námi na prohlídku! Provedeme vás prostory se psy, výběhem, ošetřovnou a pokud to situace s pejsky umožní, tak budete moci nahlédnout i do karanténních prostor. Při prohlídce se nás samozřejmě můžete ptát, na co chcete. My vám odpovíme.

Prohlídky psince budou probíhat v časových blocích, které najdete na programu přímo v den konání akce (předběžně cca 11:00 a 13:00). Mimo tyto časy se vydávat za pejsky na vlastní pěst není možné.

Neomezený přístup ke psům se nám v minulosti neosvědčil. Pejsci byli z neustálého proudění davů ve velkém stresu, což nechceme. Věříme, že nám to nebudete mít za zlé. Přímo do psince ke kotcům prosím nevstupujte se psy a během pobytu u pejsků dbejte pokynů provádějícího ošetřovatele.

Občerstvení

Něco na zub samozřejmě nesmí chybět.

Podrobnou nabídku jedlých i pitelných dobrot pro vás zatím připravujeme.

Chcete nám něco dovézt?

V tuto chvíli máme největší spotřebu těchto věcí (a uvítáme je vždy):

bezchlorová dezinfekce (Savo bez chlóru, Sanytol)

čisticí prostředky na podlahy, vlhčené ubrousky

houbičky na mytí, lopatky se smetáčky, papírové utěrky

pytle na odpad 60 l, 120 l, toaletní papír, mýdlo

ovesné vločky, rýže, pohanka....

pamlsky pro psy (sušená masíčka) - piškoty využíváme sporadicky

čerstvá zelenina - například přebytky ze zahrádky (saláty, cukety, mrkve, řepa, zelí...)

papír do tiskárny, euroobaly, průhledná izolepa

prací prášek na praní psích dek, Sanytol na prádlo

Doplňující informace

Účast vašich pejsků:

Své vlastní pejsky si s sebou vzít můžete. Jen vás prosíme, nevoďte je z důvodu bezpečnosti do areálu ke psům a k pejskům do TULI koutku. Na nádvoří útulku pejsci mohou. V přilehlém lese mějte prosím své pejsky ideálně na vodítku – v okolí je spousta zvěře, ke které jsme všichni ohleduplní. Venčení pejsků z útulku není během akce možné.

Místo konání:

Útulek Dogpoint, Lhotky 60, Malotice, 281 63